Onze werkwijze

Zodra wij een aanvraag van u binnen krijgen wordt er een eerste gesprek gepland op de locatie waar de werkzaamheden plaats zullen gaan vinden. U kunt hier al uw wensen en ideeën met ons delen. Waar nodig denken wij graag met u mee en geven wij u advies over de gevraagde werkzaamheden. Al u wensen worden uiteraard genoteerd en hiermee gaan wij aan de slag om voor u een passende offerte op te stellen.

Maatwerk

Onze kracht zit hem in de liefde voor het vak in combinatie met kennis, gedrevenheid en jaren lange ervaring. Doordat wij een kleinschalig aannemersbedrijf zijn heeft u altijd te maken met één aanspreekpunt, dat is wel zo fijn.


Advies

Wij proberen te streven naar perfectie, daarom staat kwaliteit en duidelijkheid voor onze klant voorop. Met het juiste advies voor uw project starten wij met een gedetailleerd plan welke volledig afgestemd is met u.


Flexibiliteit

De werkzaamheden worden in overleg met u ingepland. Hierbij proberen wij ons zo flexibel mogelijk op te stellen qua planning. Mochten er veranderingen moeten plaatsvinden -door bijv. levertijden- dan stellen wij u direct op de hoogte om flexibiliteit te garanderen.